Nyårsafton =)

Sedär då har vi kommit till nyårsafton oxå! Vad som hänt sen senaste uppdateringen är ju då att vi varit o hälsat på hos Robbans släktingar i några dagar, kom hem i söndags o då städade jag bort julen sen for jag till hästarna. Blev en liten ridtur på Elsa (endast skritt), första gången sen hon blev sjuk för, vad är det nu, typ 2 månader sen?? Tömkörning med Prisseman, han får vänta med ridning några veckor till, finns ingen anledning att jäkta med honom. Men busig kille med mkt spring i benen!
Igår var vi o gjorde endel ärenden under dagen sen till pållarna igen, blev ännu en liten skrittur på Elsa o tömkörning för Prissen. Idag blir det promenader för båda...
Igår såg vi förresten en film som jag kan rekommendera; Rush... handlar om Formel1-föraren Niki Lauda, riktigt bra var den =)
Nu har jag o Homer vårt dagliga morgonmys o sen ska jag fara o göra bort kusarna, sen hem o göra iordning för kvällens festligheter. Vi ska vara hos ett par kompisar till Robban, blir nog mkt trevligt! Önskar alla ett riktigt bra avslut på 2013 o GOTT NYTT ÅR!!! Puss o kram!
 
Jag o Elsa igår
 
Jag o Prisseman igår =)
 
 

Jul

Nu var det längesen!! :D Haha jaa, vad har hänt... jag har har hunnit ligga sjuk i en vecka o så har jag ju satt igång kusarna... bara promenader o tömkörning än så länge, tänkte rida Elsa en sväng idag men jag var så bakis så det blev inget av det :p O Prisse är rätt busig kan jag ju säga... mkt spring i benen där!
Har varit o lämnat kissarna hos mor o far ikväll för imorgon åker jag o Robban norrut till hans släkt o hälsar på några dagar.
Julafton spenderade vi hos min syster o det var väldigt trevligt, sen myste vi bara på här hemma. Av Robban fick jag en plattTV (!!) o en skitsnygg tröja, idag kom han dessutom hem med en skitsnygg klänning åt mig med tillhörande tunn kofta. Så, nu har jag slängt ut min tjockTV haha :D Igår drack vi vin o åt salta kex o ost o vindruvor med Marlene o Erik, därav min "magsjuka" idag... lite för mkt vin kanske...
Jo så har jag köpt en jättesnygg tavla o satt ovanför sängen, passade superbra tyckte jag =) Ja o så var vi iväg till Boden i söndags där Robban köpte sig en bil =)
 
Jag o Elsa =)

Jag o Prisse =)
 
Nya tavlan
 
Julafton hos syster
 
 

GOD JUL!!!

 

Igångsättning

Jisses vad dålig jag blivit på att uppdatera bloggen... skämmes Nette ;p  Nej men har väl inte tyckt jag haft nåt speciellt intressant att skriva heller. Vad har hänt sen sist... veterinären kom aldrig i torsdags (förvånande?) utan det blev söndag istället då vi filmade honom o gjorde ultraljud igen på knölen. Den är som sagt mkt mindre nu o hon tycker han är så pass bra att det är dags att börja sätta igång honom så smått. Själv tycker jag det är lite tidigt m tanke på att han faktiskt fortfarande är halt men jag får väl ta det väldigt försiktigt... tömkörde honom en liten liten stund igårkväll, mest i skritt men ett par varv i trav. Han skötte sig jättebra om än det syntes att buset inte var långt borta :D Men han såg verkligen SÅ nöjd ut efteråt; han är ju bekväm av sig o har alltid försökt komma undan arbete om det gått. Men jag tror ändå inte han tyckt det vart så kul att stå så jäkla länge som han gjort så han verkade faktiskt nöjd efter lite arbete sådär!! Som sagt det var ju VÄLDIGT lätt pass nu men =)
Sen var jag ut på en promenad m Elsa o då träffade vi på en av de nya "grannarna" som oxå var ute o gick m en av sina hästar. Stod o pratade ett tag innan Elsa helt enkelt inte kunde stå stilla längre; det var ju dags för kvällsmat o hon höll ju bara helt enkelt på att svälta ihjäääl alltså... söthästen, alltid hungrig, haha. Sen kunde hon ju inte gå, helt glömt hur man gjorde då hon var så hungrig så vi sprang en liten bit sen taktade hon resten av vägen hem :D
 
Idag hade jag en fikadejt m Anki på lunchen o tillhörande surr, alltid lika trevligt =) Gjorde massa ärenden o sen när jag jobbat klart var jag o handlade sen hem o tvätta, duscha, göra käk, städa o nu har jag precis kommit hem från kvällsprommisen. Foten mår inget bra dock... hade inbillat mig att jag skulle hinna hälsa på Ullis ikväll oxå men det har jag förstås inte hunnit, jag är en sån jäkla tidsoptimist! Men ska göra det imorgon istället sa vi.
 
I övrigt var vi ju på firmafest i fredags jag o Robban o sov på hotell, riktigt trevligt! Mys, filmtittande, god mat o hästarna är förstås annat som tiden spenderats på, vi var även hos syrran o hälsade på i söndags.
 
Nu ska jag kela med världens sötaste Homer innan vi ska krypa ner i sängen! Bye!
 
Puss på min grå lurvige prins! (Han ser måttligt road ut dock haha)
 
Jag o Elsis
 
Som vanligt ville Homer hjälpa till att renbädda idag. Han verkar dock tro att det är nån under täcket =)
 
 

Sjukt glad!! =)

Äntligen har iaf drygt halva veckan gått! :D Onsdagkväll...
Igår direkt efter jobbet for jag till hästarna för veterinären skulle ju komma. Dock var hon försenad som vanligt så det blev sent innan jag var hemma. Hursomhelst gjorde hon inte direkt nåt, hon tyckte båda hästarna såg så fina ut. Det som är kvar på Elsa skulle kroppen få bort av sig själv sa hon (hon har fortfarande väldigt ont där dock) o hon blev helt till sig när hon såg hur fin Prisses knöl blivit sen den gick sönder o det läckte ut. Dessutom går han ju massor bättre efter det oxå, han linkar lite o har jäääätteont så man får inte röra alls (tror han låtsas lite dock, en liten fjant har han minsann blivit!!) Men hon ville komma tillbaka imorgon medans det är ljust för att filma honom (det är så många "insatta" i hans fall o alla vill se skillnaden på honom nu från när han blev dålig) plus ultraljuda igen nu när så mkt vätska är borta så borde det synas bättre hur det ser ut därinne. Så imorgon direkt efter jobbet är det bara skynda dit igen o hoppas hon är i tid denna gång annars hinner det då bli mörkt.
 
Hade tänkt till hästarna idag oxå efter jobbet men hann inte, hade så mkt att göra... bl a så har jag lärt mig att jag inte kan ha alla taklampor tända samtidigt som jag dammsuger B-) Takbelysningarna i toan, hallen, köket o vardagsrummet går på samma säkring tydligen (+ kontakten där jag brukar ha dammsugarsladden), o dessutom även kylskåpet. Hittade inga säkringar heller men kom på att jag hade en liggandes i bilen o det var faktiskt rätt... måste komma ihåg att köpa såna nu då.
Kände mig tvungen att ta en kvällsprommis oxå eftersom foten är rätt okay idag så har just kommit hem från den, skönt =)
 
Måste förresten bara säga att jag har världens mysigaste katt. Största anledningen till att jag flyttade hit var för att jag jobbar mkt här i närheten o då kan fara hem på luncherna så inte katterna ska vara så mkt ensamma, Agda bryr sig inte så mkt men Homer hatar när jag är borta o han är ju SÅ "mammasjuk". Varje gång jag kommer hem så kommer han springandes o möter mig i hallen, sen vill han ligga i mitt knä o kelas. När jag sen måste iväg igen så brukar han klamra sig fast o vill inte släppa mig... gör ju ont i mammahjärtat ;)
Att jag dessutom skulle träffa världens finaste kille när jag flyttade hit hade jag ju aldrig kunnat drömma om. Men ja, det gjorde jag o jag är så sjukt glad över det!! =)
 
Imorse innan jobbet

Lunchgos =)
 
 

Skellefteå

Vilken underbar helg jag haft! =) Borsett från att hästarna ju fortfarande är dåliga då så har allt vart toppen =)
 
Kortdag fredag o sen hem o städa o julpynta. Sen till mor o far o gjorde middag åt dem, haha en liten miss bara... jag skulle göra vitlöksspäckad fläskfile´ potatisgratäng m div tillbehör o så gorgonzolasås, var grymt sugen på det. Men när jag skulle göra såsen hade jag glömt osten hemma... =/ så fick göra en brunsås av stekskyn istället, visst blev det gott men det var ju inte det jag hade tänkt :p Nåja, var då i stallet sen oxå o fixade med hästarna, sen hade jag o Robban en mysig filmkväll =)
Lördag var vi på stan på förmiddagen, sen diverse fix hemma, sen for vi o fikade hos mina föräldrar o jag grejade med hästarna oxå. På kvällen bjöd Robban mig på restaurang, smarrigt o mysigt värre =) Kvällen avslutades med fest hos honom i trevligt sällskap. Söndag var jag rätt pigg ändå o vi gick o handlade så lagade han jättegod lunch =) En liten promenad sen på eftermiddagen annars ägnades hela dagen åt mys o filmtittande. 
Jobbveckan började med övertid för mig idag o även imorgon kan det nog bli lite extra tror jag... sen ännu ett veterinärbesök.
Ser fram emot fredagen när Robban ska ta med mig på sin firmafest, sen sover vi på hotell i Skellefteå. Kul =))
 
Hann med lite Homergos på lunchen =)
 
 
 
 

RSS 2.0