Nästa fest planerad?

Men gissa om jag har nå nedräkning o ångest till jobbet... usch o blääää! =/
Jaja. Hade supertrevligt igårkväll m tjejerna, tyvärr regnade det men vi stod under tak o grillade o sen satt vi ju inne resten av kvällen o myste på så det gick ju lika bra ändå =)
När jag kom hem sen möttes jag av överlyckliga katter som höll på gosa sönder mig... de är så himla söta =)
Lite trött idag så låg o drog mig typ till lunch nästan... regnigt o trist oxå så såg ingen större anledning att stiga upp tidigare :p For iväg till Luleå på eftermiddan o köpte nya sportkläder + nån mer tröja, sen var jag till Hööks o köpte en tröja där med + grejer till hästarna... sen skulle jag in till Piteå oxå o på väg dit ringde en kille jag känner o ville jag skulle komma till deras stuga o festa, han bor söderöver nu men är här denhär veckan. Men festa ikväll?? Näe har ju knappt hunnit nyktra till nu heller... men de festar väl varje kväll så jag sa att det är inte omöjligt jag kommer fredag... deppsupa över att semestern är slut ;p Asch får väl se vad jag känner för. Beror ju lite på väder o sånt.
Var iaf på bolaget o garderade mig med några flaskor så man har hemma om lusten faller på... var även förbi Ann o satt o surrade en stund. Sen på ICA o handlade, hem o göra nåt käk sen for jag ut o red Prisseman. Vädret ändrade ju förresten på em o blev riktigt soligt o fint, jag som trodde jag skulle måsta rida i regn ikväll men inte det =)) Elsa fick faktiskt vila idag, tyckte det blev så sent o de ville ha sitt kvällskäk... ska ju ändå ut m henne imorronbitti efter jag vart ut o joggat så hon klarar sig nog =)
Sen började jag även fundera idag om jag ska anmäla mig till Army Fitness i höst, lite lustigt att jag tänkte tanken just idag o ett par timmar senare fick jag mess av en tjej som vart med där som tyckte jag skulle prova eftersom jag börjat motionera o så... ska fundera lite på den iaf! :D Börjar visst redan till veckan...
 
Trevlig kväll m brudarna; Annso, Jeanette o Linda
 
Jeanette tvingade i oss Tequila oxå...
 
 
 
Goos med Agda när jag kom hem (nej jag brukar inte orka tvätta bort sminket när jag druckit! :D)
 

Jag o snygga Prisse innan kvällens ridtur =)
 
 
 

Mitt liv

 

Grillkväll

Dags att uppdatera bloggen lite innan jag åker iväg på trevligheter =)
Kan ju säga att inatt blev det inget sova av, tror jag satt uppe för länge helt enkelt innan jag ens gick o lade mig så jag hann typ bli övertrött... för vid 2 när jag skulle försöka sova var det totalt omöjligt. Låg nån timme o försökte sova, sen pillade jag på mobilen nån timme, sen försökte jag sova igen... 5 över 5 kom kissarna o ville gosa, då tyckte de väl att matte skulle stiga upp... det tyckte inte jag... o jag kan ju oxå säga att med 6 kg Homer på bröstet går det heller inte så bra att somna =) Jaja som sagt jag kan inte bli arg på dem heller o stänga ut dem för då sitter Homer o gråter utanför dörren o klöser på den tills jag öppnar.... charmtrollet. Agda sover ju alltid oxå med mig o hon kan oxå kela sig genom halva nätterna ibland... älskar mina katter helt enkelt, väldigt mammiga är dem även när vi bott med karl i huset som blivit typ svartsjuk ;)
Nåväl, jag skulle upp före 7 o hann slumra en halvtimme innan klockan ringde faktiskt! :D Något trött då, ja... men det var bara ta sig upp o på med löparkläderna, ut för lite intervallträning... hem o dricka lite proteinsmoothie, byta om till ridkläder o så ut med Elsa. Så då blev det även 45 min ridning o sen 1 timmes promenad efter det =)
Duggregnade så smått när jag vaknade men det slutade innan jag for ut, o när jag red o gick sen så gjorde solen sitt bästa att försöka kika fram genom molnen... sjukt kvavt kan jag ju säga... inget regn sen idag heller o jag hoppas förstås på uppehåll ikväll oxå när det ska grillas.
Var tvungen lägga mig en stund på em o försöka vila lite så jag orkar va trevlig ikväll... det gick väl sådär... lite slumrade jag väl iaf. Nu måste jag snabbt iväg o handla lite, jävlar vad klockan gick fort ser jag nu... ska fixa med sallad o sånt att ha med, inte tid o sitta här mer så nu säger jag, på återseende o ha en trevlig kväll! Puss!
 
 

Knappt har man hunnit nyktra till...

... förrän det är dags för nästa fest!! :p Nej men det var faktiskt min ide´ att vi skulle träffas ett tjejgäng o grilla o umgås när det passade oss allihop innan jag börjar om att jobba, o detta är ju min sista semestervecka som sagt. Det blev iaf bestämt i förra veckan att vi ska göra det imorgon, men jag visste inte att alla tänkt dricka alkohol oxå, det fick jag veta nu ikväll så jag kan ju inte vara sämre, grupptrycket ni vet... ;D haha nej men då blir det visst lite drickande oxå imorgon alltså. Hoppas bara att vädret är okay så det går sitta ute o mysa på oxå... inte så skoj att grilla i spöregn precis =/
Nåja, jag försökte ta mig lite sovmorgon imorse eftersom jag ju var typ död igår efter festivalhelgen, men jag hade 2 jäääääättekelsjuka kissar som minsann inte tyckte att matte skulle få sova. Så 2 blöta nosar som trycktes i mitt ansikte hela tiden o ett gäng tassar som trampade o stampade omkring på mig i ett par timmar minst.... men de är ju så söta så man kan ju inte bli erg heller ;)
Red hästarna på fm/mitt på dagen... uteritt med båda, den grå var pigg o glad efter 2 vilodagar o jag höll på göra en vurpa från honom. Han blev rädd nåt o gjorde ett såntdär kast som han är så bra på tyvärr... helomvändning på typ 0,00003 sekunder :D Haha nej men fort går det men han har faktiskt aldrig än lyckats få av mig, bara hoppas det fortsätter så =) Elsa lika söt o snäll som vanligt... vi träffade även på de schyssta Stenvallschaufförerna idag igen, plus även schyssta sopbilsförare o vanliga bilister... vissa dagar visar faktiskt de flesta hänsyn =))
 
Ikväll blev det en 75 min promenad med Jeanette o Sjunga i Kastaka/Sikforsskogarna, imorgonbitti ska jag ut o intervallträna, få se hur det går då :D
 
 
Puss på dig Elsa!!
 
 
Prisseman
 
 
Lasses Sjunga
 
 

Toppenhelg med toppenmänniskor!

En riktigt jäkla bra helg är nu över.... har som sagt vart på festival hela helgen, haft toppenväder o umgåtts med toppenmänniskor o helt enkelt haft en toppenhelg! Nu vet jag oxå att man kan vara på festival utan att göra av med massa pengar hehe... har blivit bjuden på allt hela helgen så det enda pengar som gått för mig är typ maten =)
 
Trött kan jag däremot säga att jag är, inte blivit mkt sömn, stöp i säng nu ikväll när jag kom hem men gick då inte ens sova fast jag var så trött när jag körde hem så jag höll på somna i bilen typ... nåja får försöka göra en tidig kväll o hoppas John Blund vill hålla mig sällskap då iaf.
Vädret skulle väl tyvärr bli sämre nu tror jag men man kan ju alltid hoppas att det blir sol iaf, dessvärre min sista semestervecka nu.... kommer fan gråta nästa söndag! :p
 
Bjuder på en bild som J tog på mig igår inne på Kittel, en väldigt glad Nette! :D Var även tvungen fota min drömbil när jag gick förbi den idag, älskar dendär blå Mustangen... så om nån nån gång skulle få för sig att de vill ge mig en bil så är det den jag vill ha!! ;)
 
 

PDOL

Haha nu kommer ett rekordkort blogginlägg, dessutom från mobilen vilket inte brukar hända, tänkte mest bara säga skål ;-) PDOL igår o idag, o väldigt lite tid för bloggande.... nåväl, på återseende imorron.... puss alla sötisar! ;-)

Topless i paradiset

Ännu en underbar semesterdag...
Men jisses vad trött jag var när klockan ringde imorse, jag trodde inte det var sant.... ja faktiskt så var det klockan som väckte mig, oftast brukar jag ju vara vaken när den ringer. Sovit riktigt bra inatt! Händer inte så ofta... men skönt o välbehövligt. Nåja blev då en morgonjoggingtur, fastän kl inte var mkt hade det hunnit bli jäkligt varmt o jobbigt var det.... förbättrade tiden något iaf.... kände av foten efter redan 5 minuter dock. Så nu blir det vila ett par dagar sen blir det nog ett par promenader innan jag ska köra m intervaller, får se hur det går :D
Ja sen drack jag en av mina goda nyttiga smoothies innan jag hoppade i ridkläderna. Prisse vilade idag, uteritt med Elsa o sedan hoppade jag då av o gick o ledde henne 55 min oxå.... sen var det dags för bikinin o i den har jag tillbringat resten av dagen!!!
Ja när jag red hittade jag förresten en sjujävla massa vildhallon... jag tänkte att dethär är ju rena paradiset för hallonälskare!! Grejen är ju den att jag är egentligen ingen bärplockare o är egentligen inte så himla mkt för hallon heller, MEN de är ju tydligen jättenyttiga o i många av mina smoothierecept jag hittat ska det vara just hallon. Dyrt att hålla på o köpa massa o dessutom finns det ju bara utländska att köpa i affären vilket tydligen inte ska vara så bra... så jag tänkte jag får väl plocka lite då. Så efter att ha solat mig nöjd för dagen o fått i mig middag drog jag iväg till "hallonparadiset". Fast... för den som inte visste det så är det inget skoj att vara i skogen o plocka bär när man typ har myrfobi... =/ Jag HATAR verkligen myror, tycker de är skitläskiga!!! O bits gör de ju oxå... ja o så har jag ju inte det största tålamodet plus att myggjvvlarna höll på käka opp mig så jag blev inte så jättelångvarig, men fick iaf ihop endel o ska tbax framöver... nångång... när jag får tid o lust haha (och nej, jag plockade inte hallon topless som man kanske trodde av rubriken :D ) Hade ju som sagt var tänkt plocka blåbär oxå nån dag just till mina smoothies.... ah får väl se vad det blir av det! =)
Imorron ska jag stiga upp ännu tidigare så jag får rida tidigare... tar ju flera jäkla timmar innan jag är klar med båda hästarna. Sen hoppas jag på samma väder så ska jag bättra på fräknarna ännu mer... :D
Och mest troligt blir det fest... men dem jag isf mest troligt ska festa med jobbar så det kan väl hända att nån är för trött sen... återstår att se. Nån lät iaf verkligen på, så jag hoppas det... iaf om vädret är såhär =)
Nu sitter jag o gosar med Homer som försöker slita av mig kläderna haha, det är min Homer det... ;)
 
 
 
 

SOL, bikini, grilla, PDOL, date?

Oj vilken underbar dag det varit! Såhär ska semestardagar vara.... underbart väder, inte ett moln på himlen på hela dagen o faktiskt inte blåst heller otroligt nog! Fast kunde inte sova inatt så var rätt trött på fm men vad gör det.... red båda hästarna; dressyr med Prisse han var väl sådär, tung o "dragig" med huvudet men annars fin. Elsa fick en kortare uteritt idag då vi vart så långt senaste dagarna. Sen kastade jag på mig en bikini o har legat o solat flera timmar dårå... fan vad najs! Älska sommar o sol...
Ja o så hade jag väl inte tänkt till PDOL (Piteås festival för dem som inte vet) egentligen, kanske en sväng på dagen lör eller nåt, men är det sånthär väder måste man ju nästan in... jag menar det är ju ändå gratis nu så man behöver ju inte göra av med mer pengar än man vill haha... dessutom är det ett par killar som surrar om att få bjuda mig på öl där (öldejter hehe) o jag har väl nästan lovat att jag kommer :D Nåja, jag for iaf snabbt in på bolaget innan de stängde så man har nåt hemma för säkerhetsskull lixom... :p
Sen var jag även tvungen handla lite mer till kvällens grillning o grejer till sånadär nyttiga smoothies som jag gör till efter träningen, sen har Jeanette varit här o så har vi grillat, mums!
Hade ju tänkt ut i blåbärsskogen oxå nångång men... hinner ju aldrig... haha jag har ju bara semester ;)
 
 
 
 

2 rekord, sol, semester, bikini =)

Oj vilken härlig dag! Äntligen fick vi lite sommar här oxå ;)
 
Råkades bli uppe till runt 2 igår iaf... jag som tänkte lägga mig tidigt. Så det kan gå! :D Steg iaf upp tidigt o for ut på en morgonjoggingtur. Slog "hastighetsrekord", hade en bra mkt snabbare kilometertid än tidigare... men fyy fasen vad det gick tungt!!! Världens motvind oxå... ja för som vanligt stormade det ju. Nåja, bra jobbat ändå alltså men tror mitt flåsande hördes ett par mil... :D Drack en supergod smoothie när jag kom hem, sen ut på ridtur med Elsa. Vi for "Sundetrundan" idag oxå, o for förbi Dourina idag med o denna gång var hon hemma. Hennes flicka hade en kompis på besök oxå + att grannarnas barn kom o ville klappa =)   o  Elsa fick morötter oxå så hon tyckte det var väldigt trevligt där ;D  Ja o jag hade fältsitsträning idag oxå (undrar om det är från det jag haft sån jvvla träningsvärk i låren senaste dagarna?) + hoppade av o gick sista kilometrarna som vanligt.
När vi kom tbax slängde jag på mig bikinin o drog fram solstolen... men det blåste ju alltså så jag körde fram bilen till uthusväggen så jag fick lä från dem o låg där i flera timmar, så lite färg har jag allt fått!! (mest bättrat på de sabla fräknarna förstås men,men) :D Hoppashoppashoppas på sol imorron oxå så jag får pressa mera... love it!! Idag är lixom första semesterdagen som känts som sommar o riktigt semester; får man inte sola räknas det lixom inte... :p Så min högsta önskan just nu är alltså strålande sol nu i 2 veckor, o ingen blåst förstås! ;D
 
Kom även på att jag skulle grilla imorgon o hade ingen grillolja, man vill ju fixa iordning iaf dagen innan så det får ligga o ta smak... så det var bara fara upp till affären o handla, efter en väldigt välbehövlig dusch... :D
Imorgon ska båda kusarna ridas, gör bort det på fm tänkte jag.... måste även in till stan o hämta ut ett paket från Gymgrossisten som jag fick sms om idag att det kommit! :D o handla lite mer till grillningen... men är det bra väder får stadsbesöket vänta så länge som möjligt för då ska jag pressa i solen!
 
Jojustdetja... det andra rekordet jag skrev om var bloggbesökare igår... lade till 56 besökare till på gamla besöksrekordet, hehe inte illa ;p
 
 
 
Uppvärmning till jogging
 
 
Jag o Elsa innan ridtur
 
Sooooola!!
 
 

Attitude...

 

Riktigt härlig måndag

Började faktiskt med att ta sovmorgon, tro det eller ej... var svintrött igår men kom mig ändå inte isäng förrän vid 1 eller nåt... vad ska det vara så svårt att gå o lägga sig för?? Haha nåja, Homer har varit supergo o velat kela o då kommer han o trampar på mig, vet inte om det syns på bilderna men han är inte den minsta o lättaste kissen så det gör jävligt ont när han kommer o kliver på en när man försöker sova o jag vet inte hur många ggr jag har knuffat bort honom, vänligt men bestämt o bett att få sova men han har bara kommit tbax... nåja, tillslut gav han upp o lade sig o sov han med o sen var klockan nästan 9 när jag vaknade!! Wiie, lycka! ;D O solen den sken ute oxå... åt frukost i lugn o ro sen for jag ut o red hästarna, Prisse först o sen en långtur med Elsa, vi for till Sikfors idag med. Myste på i solen... men som vanligt när solen är framme här i Piteå så ska det halvstorma oxå, men man får va glad för det lilla solsken vi får... Hoppade av o gick sista ca 4 kilometrarna idag oxå, skönt =)
 
Ja sen blev det en dusch o så in till stan, hämtade ut ett par paket o skickade ett (pannband), handla o sen till kusin Jeanette. Suttit o surrat o sen for vi ut o gick en till promenad m hunden Sjunga, jätteskönt ikväll när det blåste mindre oxå.
Så nu blir det slappa resten av kvällen o mysa m kissarna... imorgonbitti blir det tidigare uppstigning o så ut o jogga på morgonen. O hoppas på sol o mindre blåst sen så man får använda nån av bikinisarna nån gång!!!
Puss å kram / Nette!
 
 

Trevlig helg

En mkt trevlig helg blev det =)
Blev ju då fest igår... jag var förbi Danne i Öjebyn o hämtade honom o sen Jonas o Anki så for vi till Petter. Även Rille dök upp lite senare. Blev väl ett par vinglas för mkt för Nette men... :D Jag Danne o Anki gick ut på Kalles, de andra for till Sjöbodan. Vi hade då riktigt skoj o dansade mkt, jag dansade t o m sönder skorna :p Den ena gick sönder sist jag var ut men jag provade limma o hoppades den skulle hålla, men nu gick den sönder igen o som sagt även den andra på samma ställe så nu fick de ett nytt hem i ett soprum i stan...
 
Idag har det mest blivit att ligga o slöa o sen gick vi å käkade på Ängeln innan jag begav mig hemåt... då messade kusin Jeanette o frågade om hon fick komma o hälsa på så då har vi suttit här o surrat, alltid lika trevligt! Nu har Homer förstås massa kärlek att ge matte när hon sovit borta... Jag brukar ju säga att jag springer som bäst dagen efter jag druckit vin men nu måste jag ju vila några dagar pga foten så kunde inte springa idag.... får se om jag tycker att jag kan fara ut imorrn. Fast känner mig rätt mörbultad i kroppen idag, gick tydligen hårt till igår :D Förhoppningsvis känns den oxå bättre imorrn =)
Hästarna ska då iaf ridas imorron o sen måste jag in till stan på ärenden, ska skicka iväg nåt pannband o har även ett par paket att hämta ut som jag glömde både i fredags o idag... seniltant! O handla käk o sånt som man oxå behöver... nåja, nu ska jag kela vidare med GosHomer!!! Puss!
 
 

Göraingentingdag

Idag blev det en verklig göraingentingdag. Hade helt enkelt ingen lust att rida eller nåt o då gör jag inte det heller, hästarna fick alltså en extra vilodag. Lite felplanerat då att det vart strömlöst i ca 1½ timme o min laptop som är gammal o trött funkar inte på batteriet den måste ha strömkabel... o naturligtvis ingen sol som vanligt så man kunde sola idag. Så lade mig i soffan o började läsa lite lektyr jag lånade av Jeanette igår ;) Nåväl, strömmen är tbax o jag börjar nu fundera om jag ska försöka få liiite nytta gjord idag... typ dammsuga o städa lite... fast hade ingen större lust med det heller o då sabbar jag ju min göraingentingdag?? :D
Nej sitta vid datorn o svamla, ligga o läsa lite bok o kela med kissarna känns som lämpliga göromål idag faktiskt! Ville eg ut o springa men MÅSTE ju vila... suck... däremot kan det hända att det blir fest ikväll, jag får väl göra lite moves på dansgolvet istället.. ;)
 
Igår red jag förresten o skulle hälsa på en tjej som bor nere i Sundet men hon var inte hemma... jobbade sista dagen igår sa hennes karl.. så jag får göra ett nytt försök en annan dag!
 
Btw så får jag ofta komplimanger för min blogg. Som sagt, jag förstår inte att folk läser ens ;) Men det är ju kul, o får även höra att det uppskattas med mkt bilder. Så jag fortsätter med det helt enkelt!
 
Lektyren jag läser ;)
 
 
 och såhär sött sällskap fick jag när jag låg o läste, hon ville nog oxå lära sig springa rätt?? :D
 
 
Var ju även till en gammal jobbarkompis (fd jobbarkompis kanske låter bättre för hon är då inte gammal, mkt yngre än mig iaf haha) igår o surrade o drack kaffe m dem, köpte av henne ett träningsset m gummiband som hon köpt men aldrig använt.... så nu tänkte jag sätta igång m det oxå, faktiskt nu på momangen när jag bloggat klart... få se hur det går ;)
 
 
Håller på o snackar med polarna om fest ikväll, jag vill som sagt ut o dansa o ha skoj... sugen som fan alltså! (danssugen då... ;)   så slänger in en bild på mej i partystass... fast ikväll kommer jag nog isf ha en ny som jag
beställt som kom igår, en rosa halterneckstop m massa glitter :D
 
 

Don´t worry...

 

Cry? Smile!

 

Morgonjoggingstund...

... har guld i mund... eller nåt sånt? :D Träffade faktiskt på en annan joggare oxå på morgonen, o pratglad var hon! =) haha fåren som jag joggar förbi var oxå pratglada idag... Nåja. Nu hade det ju hunnit köra lite bilar o trycka ner gruset i alla fall så det var inte lika tungjoggat. MEN motvind på hemvägen. Detta till trots ökade jag distansen o hade samma kilometertid som i förrgår, hade hoppats på att förbättra den oxå lite men sprang ju iaf längre idag så får väl vara nöjd med det... dessvärre gör sig ju fotjäveln påmind varenda gång så jag är rädd för att jag måste ta en lite längre vila igen... VILL INTE!!! =(
Nåja. En god smoothie är oxå avnjuten, slängde i lite åkerbär oxå som jag var o plockade igår... nu ska Elsa få motion sen en dusch o så fara till M! =) Ska även förbi en gammal jobbarkompis idag...
 
Bilder; när jag for ut på joggingturen imorse, innan jag red Prisse igår o efter ridturen när jag satte mig o tog en kaffekopp kom Homer förstås o ville kelas som vanligt... :p
Blev förresten dressyr på båda hästarna igår, båda var riktigt duktiga! O hovis kom på em så nu är de finare i fötterna oxå! =) Prisse vila idag o uteritt m Elsa...
 
 

Viktigt

 

Redan torsdag??

Jahaja slänger in en blogguppdatering nu innan jag ska rida...
Igår var jag så jäkla duktig ;) Först joggade jag ju då som jag skrev. Sen red jag Elsa drygt 2½ timme med fältsitsträning (inte hela tiden dock!! :D) varav jag hoppade av o gick sista ca 4 kilometrarna. Hehe det stannade 2 karlar o skulle kolla till så att grejorna på bilsläpet satt som de skulle o de frågade mig om jag inte fick sitta på hästen? :D Efter ridturen kom Homer o ville kela o som vanligt hade han tassarna... där han brukar ja! :p
 
Prisse hade vilodag igår, men han gick omkull i hagen... en riktigt jävla vurpa, var ju halkigt som attan efter allt regn dagen innan o han sprang utav 17 i hagen o vips så försvann benen på honom, usch det var inget roligt att se o som han stönade när han landade o gled. Bara han inte gjorde sig illa av det =(
Ingen hovslagare än heller, han skulle ju kommit förra veckan så nu måste jag då ringa o efterlysa honom idag! Hovarna är INTE fina på nån av dem nu kan jag ju säga...
 
Nåväl. Idag har jag ju vilodag men inte från ridningen förstås. Hade planerat dressyr med båda, välbehövligt, men dessvärre har det regnat på morgonen så jag vet inte om det är för halkigt nu. Det var nog på gränsen redan innan efter allt som kom i tisdags =/ Jag får se när jag tar in dem. Annars får det väl bli uteritt med båda istället...
Annars har jag inte så mkt planer idag. Måla lite på bordet o så kommer ju M hem från Umeå så det blir nog att åka dit oxå! =)
 
Kan förresten tillägga, att jisses vad många timmar man kan lägga ner på att sitta på nätet o läsa om hur man ska äta när man tränar, vad som innehåller vad o olika tips o råd... haha det lägger jag oxå ner mkt tid på nu!
 
 
 
 
 
 
 

Fan va jag e bra!!

Efter avklarad morgonjogging o intagande av riktigt smarrig smoothie är det nu dags att fara ut o rida Elsa... blir Kastaka/Sikforsrundan idag ist när vädret är bättre! :D
Men jag kan ju säga att det är ingen lek att jogga på nysladdad väg i motvind... ;) ändå förbättrade jag min tid massor så jag är grymt nöjd över mejsjälv! =) Mötte tillochmed sladdbilen o det var ingen trafik alls på morgonen så jag hade inget bilspår alls att följa så det gick lite tungt :p
Solen skiner idag men är alltså blåsigt, hoppas att den tänkt fortsätta vara framme o att blåsten lugnar ner sig lite för när jag ridit vill jag tillbringa resten av dagen i bikini! :D
Hade ju funderat på att fara till Kalix idag o kolla rallycross men skippar det!
 
 

Regn regn regn regn.........

Sitter o morrar o är sur...  jag som skulle ut o jogga på morgonen o sen rida båda hästarna. Då är det världens jäkla regnoväder som aldrig ger upp... okay jag är inte gjord av socker (bara nästan ;)) men har inte hunnit köpa några träningskläder för regn o det är inte varmt heller precis, vill inte bli förkyld på kuppen... så jag har suttit o väntat sen kl 7 på att det åtminstone ska bli nåt litet uppehåll för det är inte lika hemskt om det börjar regna medans man är ute, detsamma gäller ridningen, men det finns inget tråkigare än att ge sig iväg i hällregn. Inte ens duggregn är det utan ihållande jäkla hällregn!!! Bläää... har iaf beställt en löparjacka men den är ju tyvärr inte här än! :p o detdär mobilarmbandet jag köpte igår är inte vattentätt heller, de hade inget sånt. Suck. Måste nog ha det när man bor i Sverige... =/
Så vad jag fördriver tiden med nu är pannbandstillverkning o TV-tittande.. jippeey.. ska ut o måla på bordet en sväng till strax. Åh vad jag hatar regn, jag som är så väderstyrd =(
Gjorde iordning en smarrig smoothie imorse tills efter joggingen (nej inte grön!) så nu är den nya mixern invigd... o nu ringde en kvinna om soffgruppen jag annonserat men de kan ju inte hämta den heller i detta väder så de skulle avvakta med det oxå. Men hoppas hoppas de vill ha den... måste ut o röja lite i uthuset där de står, hur mkt grejer som helst där!!
 
 
 

Glädje och lycka

 

Grön Nette å nöjdast!

Jamensåatt... aldrig blev det då helg! Haha jaa jag har semester men ändå.. ;p
Aja. Red Elsan på förmiddan, o Prisse hade ju vila idag. Blev inte så lång tur idag för imorgon tänkte jag fara längre, rundan Kastaka/Sikfors. Tänkte mäta upp den oxå för framtida joggingturer, jag o kusin pratade om det igår...  På tal om igår så, satan vad nöjd jag var. Skulle ju jogga o hämta bilen i Stridholm då där jag lämnade den för att det blev vindrickande i lördags. Men jag tyckte det blev för kort o det kändes så bra så jag fortsatte faktiskt en extra sväng, dessutom ökade jag tempot sista ca 600 metrarna. SÅ impad av mig själv!! ;D Däremot var det inte sådär jätteskoj att jogga efter den väldigt trafikerade Älvsbyvägen, dessutom gillar jag inte att jogga på asfalt så försökte hålla mig mest utanför på gruskanten men den är väldigt smal. Nåja det gick då bra iaf. Men sådär jätteofta blir det nog inte att jogga dit då det är så j-vla mkt trafik, o fort kör de. Tänkte oxå att det är ju rätt lustigt att det alltid går bäst att jogga dagen efter jag druckit oxå... jag som fram tills för 2 månader sen vart så bakis att jag oftast inte ens steg upp dagen efter...
 
Har även vart in till stan, hade förstås endel ärenden... ;) Köpte en mixer till mina smoothies, en köksvåg så jag kan väga det jag äter, o ett sånt armband som man ska ha mobilen i när man är ute o joggar... sen även en massa mat o smoothieingredienser =) Idag gjorde jag fläskfile´ till middag.
Ja och så har jag även slipat o målat mer på rumsbordet, det är 2 bordsskivor, jag hade bara slipat en sida o målat den 2 ggr, nu slipade jag den andra skivan o målade på ena sidan då.. är ju så lång torktid oxå så detta kommer ju ta evigheter innan jag är klar! :p Nåja det är ju fortfarande minst en månad innan jag får flytta så jag hinner nog...
o så har jag jobbat lite med pannbanden oxå.
 
Imorgon tänkte jag mig en joggingtur på morgonen, sen ska båda hästarna ridas. Dressyr med Prisse om det inte regnar... det blir så halkigt i vår paddock när det regnat nämligen. Hoppas även att hovslagaren hör av sig o vill komma för han skulle kommit förra veckan men det gjorde han inte...
 
Bilder: innan joggingturen igår, o jag i ett av linnena jag köpte förra veckan... gräslig färg! ;p
 
 
 

Styrka

 

 

Båtmys o vinkväll

Har varit rätt fullt upp i helgen =) Igår steg jag upp tidigt, städade ut gammelOpeln eftersom M skulle hämta den senare. Fixade även lite pannband... sen for jag och M en sväng på loppis och efter det en mystur ut med båten =) Sen följde han med mig hem och hämtade Opeln då... lagomt tills jag kom hem var det dags att hämta hö, det skulle ju regna senare på kvällen så de ville förstås bala innan det. Ca 250 knippor hämtade vi så det blev min träning igår ;) Sen en dusch o så for jag till kusin Jeanette o umgicks, drack lite vin o surrade, mkt trevligt! =)
 
Imorse lyckades jag sova lite längre faktiskt... sen så var det ju soligt så jag hoppade i bikinin men var för kallt för att ligga o sola (blåste endel). Hoppade därför i ridkläderna istället men då blev det varmare minsann :p Red ut med båda hästarna, Prissen var småsvamlig för det var så mkt spännande saker att titta på men annars var han fin =)
Käkat middag på det o nu sitter jag o smälter maten innan jag ska jogga o hämta bilen...
 
 

Uppskattning

 

Bra dag! =))

Haft en riktigt bra dag idag... o en riktig latdag :p Trist väder, typ som vanligt då... gjorde lite pannband på fm annars har jag inte gjort så mkt nytta idag :D Gick förresten bra med den gröna smoothien idag oxå men som sagt, så värst gott är det ju inte =/
Varit i stan o gjort av med pengar sen, men har faktiskt tjänat pengar oxå :D Sålde mitt gamla guld, fick faktiskt över 3000 spänn för det så det får jag väl vara nöjd med... sen hämtade jag ut guldhjärtat som jag lämnade in för att få en ny ögla på det. Det skulle ju kosta 1700 sa dem men tydligen hade de sett fel så det kostade bara drygt 800! Så då var jag ju tvungen köpa ett par örhängen oxå ;p Men de var i silver så de var billiga... Råkades även komma med endel kläder idag o underkläder, o så var jag in på Scorett o surrade m Therese o köpte ett par skor av henne... :D o så målarfärgen till bordet då... skulle ju lämna tebax billaddaren tänkte jag men hittade inte kvittot just när jag skulle fara så får leta rätt på det tills imorron
Sen har jag även varit hos M =)  av honom fick jag förresten pengarna för min gammelbil som han skulle köpa, han ska nog hämta den imorron. Så jag har ändå gått + idag ;)
Imorron hoppas vi verkligen på finväder för då ska vi ut med båten o mysa, pratade om att det kanske skulle bli en sväng på loppis oxå. Sen så har jag pratat med en kvinna som var intresserad av att köpa sadeln av mig men hon var lite osäker om den skulle bli för liten så jag ska ta med den imorron när jag far in till stan så ska vi mötas upp nånstans så hon får titta på den. Hoppas HOPPAS att hon köper den!!! Håll tummarna! ;)
Skulle ju egentligen ridit oxå ikväll men kom hem så sent från M så de fick en extra vilodag istället... för de får vila imorron oxå... nåja det tycker de bara är skönt! Däremot blev det mkt sen middag ikväll så känner mig så onyttig, eventuellt att jag tar en morgonprommis imorron fast jag skulle vila... får se hur det blir. Ja o så har jag målat ett varv på bordet nu ikväll
 
Bilder: Morgonmys med Homer (o han håller tassarna där han brukar...) o på nya kjolen jag köpte häromdagen =)
 
 
 

Queen

 

Nya löparkläder o gröna smoothies

Dags för en liten uppdatering kanske... slarvade ju igår ;)
Var till Luleå o gjorde av med pengar... köpte ju löparkläder, hade 14 (!!) plagg med mig i provhytten men var ju tvungen att sansa mig... 5 st fick komma med hem =) Köpte även en jättesöt kjol o en tunika (inte på sportaffären dock :D) Sen svängde jag in i Antnäs o köpte hallbyrån jag tittade på förut. Vidare till Piteå o gjorde av med mer pengar med Anki :D bl a en billaddare till mobben, batteriet håller ju jävlat åssit, den måste jag däremot lämna tbax för den passar inte i uttaget... man måste sitta o trycka ner den hela tiden om den inte ska fara upp? Kanske lite jobbigt när man kör bil då... de hade en annan modell oxå får väl hoppas den passar bättre.
Började denna morgon med en grön smoothie som jag läst ska vara så nyttigt o bra på alla sätt ( drack iofs sånt igår oxå men) inte så många som vet att morotsblasten är 7 ggr nyttigare än själva moroten??! ;p ja sådana smarriga saker är det i dessa smoothies som man ska dricka 1 liter om dagen... hrm jag hade lite problem idag kan jag säga. Få se hur länge de går ner utan att komma upp... :D
 
Nåja, sen blev det en joggingtur, jag föredrar ju att jogga på kvällarna egentligen men denna kväll ville jag tillbringa med trevligare saker ;) Sprang på bättre tid än igår iaf, o i nya kläder då... det var väl de som gjorde det! :p Lite snabb frukost på det o sen red jag Prisse, först ute i skogen o sen dressyr. I skogen var han spänd o springig men massor bättre på dressyren sen. Vi jobbade på bra båda 2 o jag var rätt slut i benen sen när jag skulle rida Elsa... tänkte först ta det lugnt med henne då mina ben var så trötta men sen kom jag på att jag skulle köra på istället o träna fältsits med henne, vilket jag då gjorde HELA tiden vi travade (väldigt trötta ben sen kan meddelas!) så nu ska jag istället vila 2-3 dagar tänkte jag då jag dessutom har lite lite känningar i fotj-veln igen...
 
 
 

RunKeeper

Fullt upp här idag... o trist väder. Småregnat större delen av dagen men faktiskt, just medans jag red hästarna kom det bara några fjuttiga droppar =) Uteritt med båda, Prisse var lite "på tårna" idag o ville springa endel, så än en gång fick jag ta fast honom o påminna om detdär med att lyssna o lyda mig...  killar verkar ha lite svårt att komma ihåg detdär? ;p Elsa fick rejsa uppför sin favvobacke, fort går det där :D
Har även gjort pannband o börjat slipa mitt rumsbord... det är ju svart men eftersom jag nu tänkt byta ut alla möbler ska jag ha ett vitt, o tänkte att jag kan ju alltid prova måla om det för jag gillar själva bordet o skulle ju isf spara en slant där. Dessutom kan jag då inte ens sälja det för muppen som skruvade ihop det åt mig när jag köpte det, förstörde det... lade bordsskivan direkt på det SANDIGA golvet (sandigt pga flyttspring då :D) när han skruvade ihop det o sen när han vände på det så blev det ju typ 50 djupa repor i det.. SÅ jävla störigt!!! Så imorgon ska jag köpa målarfärg o se hur det blir att måla...
Ikväll har jag då vart ut o joggat igen (o solen kikade fram samtidigt vilket jag väl tyckte var lite onödigt hehe) o så en härlig dusch på det, precis landat i soffan o här tänker jag stanna kvar tills jag ska sova! Har ju nu även fått igång RunKeeper så nu är det lite lättare att mäta sträckor o sånt ;)
Imorgon har båda hästarna vilodag, då ska jag till Luleå o köpa mig nå löparkläder... varför jag inte gjorde det förra veckan när jag var där kan man ju undra :D
Sen ska jag in till Piteå o bjuda Anki på fika, hon fyller år idag =) Naturligtvis har jag endel ärenden på stan oxå... sen ska jag även träffa M! =))
 
Nåja, nu lite TV-slöande med kissarna innan jag kryper ner i renbäddad säng... =)
 
 

Stenvallschaffisar!

Måste tillägga en snabb sak som jag glömde igår... jag red ju då till Sikfors där de allra bästa ridvägarna finns vilket innebär att man måste rida en bit efter bilvägen för att ta sig dit. Den är ju rätt trafikerad o speciellt av Stenvallslångtradare. Men jag vill ännu en gång ge en eloge till dessa killar för den hänsyn de visar när man färdas med häst efter vägen!! Naturligtvis slipper man ju helst att rida på bilvägar överhuvudtaget men detta är inte möjligt där vi bor, för att ta sig till ridvägarna måste man först en bit efter bilvägar o över broar som emellanåt är väldigt trafikerade. Men man blir så himla glad när de är gulliga o visar att de har nåt innanför pannbenet... för det finns även dem (speciellt vanliga bilförare) som bara kör fortare när de ser en häst o skulle inte ens drömma om att hålla av lite. Elsa är superduktig i trafiken men jag blir ändå lika glad när de kör sakta. Prisse däremot är mindre pålitlig, han är inte det minsta rolig i trafiken så jag rider honom jättesällan där (o enbart när jag har någon med mig som rider Elsa) men samtidigt så blir han ju aldrig van trafik heller om man inte tränar. Men det är så trist när man ska träna honom o så kommer det 10 bilister som är jätteschyssta o kör sakta sen kommer den 11:e o bara gasar på så han blir tokig, då är allt förstört lixom o sen blir han lika rädd fast de kör sakta... så om bara alla tänkte som tradarchaffisarna skulle det gå mkt bättre! ;) Så, puss på er ni gulliga chaufförer!! ;)
 
Lägger till en bild på det oxå; morgongos med lilla Agda =)
 
 

Bildbomb!

Oj vilken härlig första semesterdag! =))  (i dagens blogginlägg kommer en hel massa bilder förresten)
Började med att fara ut på en lång mystur med Elsa på drygt 2½ timme varav jag hoppade av o gick själv 45 minuter oxå. För dem som undrar varför jag oftast kallar ridturerna med Elsa för mysturer är för att hon nu såhär på lite äldre dar oftast får ta det väldigt lugnt o jag ställer inga större krav på henne. Hon är inte riktigt lika pigg som hon varit o är dessutom väldigt snubblig så oftast tar vi det lugnt o "myser" i skogen helt enkelt, njuter av naturen o vädret :D Är rätt skönt oxå att ha en häst som man jobbar med o efter det fara ut på en tur med en annan häst o bara ta det lugnt... Ja hursomhelst så fotade jag en hel del idag.
 
 
Morgonen började med Homermys o som vanligt ska han knåda sina favoriter... ;p
 
Jag o Elsa i stallet innan vi far iväg
 
 
Jag tyckte att vi skulle bada men det tyckte INTE Elsa.... hon hatar vatten!!
 
 
Haha denhär gamle farbrorn gick det inte fort för kan jag säga men glad o trevlig var han =)
 
 
Hoppade av o gick 45 minuter
 
 
Landade i soffan för en liten stund efter ridturen o naturligtvis ville Homer kela. Inte bara bröst han vill knåda.. :p
 
 
Men naturligtvis hittade han sina favoriter! :D
 
 
Sen gick jag iväg o tänkte plocka åkerbär... eftersom de mognat på vår gård (för dem som inte uppfattat det bor jag alltså på mina föräldrars gård tills jag får lägenheten om en dryg månad) men är precis bredvid vägen dvs fulla m avgaser vill jag inte äta dem men har ju sett "plantor" på otrafikerade vägar där jag joggat o tänkte gå o plocka men inte var de färdiga där, var mest bara blommor fortfarande... 3 st hittade jag bara o dem åt jag upp förstås! :D Såg även en död grävling i diket... =(
En jordgubbe fick jag mig dock hemma o satan vad goda hemmagubbar är motför köpes alltså...
 
Hursomhelst blev det alltså ca 75 min promenad på min vilodag men att gå räknas ju som inte... ;D
 
Efter en dusch for jag till kusin o hälsade på (efter att jag mätt upp sträckan jag sprang igår, sa ju att jag slog nytt rekord men det var mkt längre än jag trodde ändå!!!), hon hjälpte mig även få igång Run Keeper, tog hem appen för en vecka sen men fattade inte riktigt hur jag skulle göra men nu kan jag nog tills imorron! :D
Bestämde mig även, efter att ha läst lite på nätet om "jogging för nybörjare" o insett att jag gått ut åt helvetes för hårt o det är ju inte underligt att jag fick problem m foten, för att ta det NÅGOT lugnare nu i nån vecka o inte slå personliga rekord varje gång för då kommer kroppen (fötter alt mina dåliga knän) snart att gå sönder igen. Bara att hålla igen liiite nu då alltså! Det sista jag vill är ju att bli skadad så...
Har även röjt upp lite härhemma o nu ska jag nog sätta mig o göra nåt pannband ikväll.
 
Nåväl, det var FÖRSTA semesterdagen =) Ser fram emot många fler!!
Kram / Nette

Äntligen mys med M, o personbästa igen! =)

Nu har Nette trötta ben =) Men det är ju så det ska va ;)
 
Sov faktiskt som en stock inatt, otroligt men sant! O jag minns inte när jag sov till 8 på morgonen sist, men imorse gjorde jag det! =) Sen upp som en sol, o ja solen den sken ute oxå! Lite frukost sen red jag Prisse, först uppvärming i skogen sen dressyr i paddocken o han var SÅ fin!!! Inte det minsta bökig o jobbig som han varit sen jag satte igång honom igen... det var nog för varmt för att han skulle orka tjafsa ;) Sen fick han en välförtjänt dusch eftersom han förstås var väldigt svettig, o för det tackade han mig med att sekunden efter jag släppte honom i hagen rulla sig i sanden... fiiin häst! :p
Sen ut på en mystur med lilla Elsan. Fasen så härligt det är med sommar när det verkligen ÄR sommar!! :D Nåväl, sen fick JAG en välförtjänt dusch oxå o gjorde mig lite snygg o drog till M för då hade han kommit hem från Umeå =)) Senare skulle han iväg o fixa uti båten o så o jag for hem o ut på min kvällsjoggingtur... trodde inte jag skulle palla så mkt eftersom jag hade typ nyätit o dessutom redan hade träningsvärk i benen av annan träning men jodå, jag slog personbästa igen! SÅ skönt, gick tungt i början för jag fick mjälthugg då jag åt inte så långt innan men det gick ju över o sen ville jag typ inte sluta springa ;) Inga känningar i foten heller, yeeeey!
 
Imorron ska Elsa ridas (Prisse vila) o är det finväder ska jag se till att få nån färg även på baksidan, är det mindre fint väder ska jag nog pilla lite m pannbanden o även STÄDA... jag är i stort behov av att röja upp en hel del... annars hade jag nog inga större planer. Har ju semester, då får man väl ta dagen som den kommer?? :D
 
 
 

Brändast

Jisses så trött man kan va o jisses så mkt man kan bränna sig...! :p Satt uppe o jobbade hela natten, lade mig halv 5 på morgonen o steg upp halv 6 igen o fortsatte :D Åkte sen till Luleå då, stressigt blev det (skulle inte sovit dendär timmen ;)) o jag fick inte med mig någon solskyddsfaktor, o hör o häpna det har vart soligt HELA dagen... det är man ju inte riktigt van, finvädrethar ju lyst m sin frånvaro typ sen i maj! Vilket alltså resulterat att Nette ser ut som en kräfta. Snyggt som fan... eller nåt. O såhär i efterhand kan jag ju ångra att jag inte hade ett mer urringat linne :D Sista timmen var jag faktiskt tvungen ta på mig en tröja för d brände så mkt...
Nåväl. Som ju alla bloggföljare vet har jag mkt sömnproblem o detta senaste dygnet har ju varit galet med alla timmars jobb här hemma o som sagt en hel timmes sömn imorse ;) Ute hela dagen på det... så det var en död Nette som kom hem från Luleå... tryckte i mig lite käk o stöp i säng en timme. Skulle egentligen ha ridit Elsa men det var helt otänkbart. Har knappt orkat ligga i soffan o snegla på TV ens. Tröstat mig lite med att käka jordgubbarna som var tänkta till helgmyset med M. O kissarna har som vanligt överöst mig med kärlek, de är hur "mammiga" som helst o speciellt när jag vart borta mkt. Nåja, funderar seriöst på att krypa till kojs nu så blir det söndag fortare o M kommer hem!! ;) Ska rida hästarna på fm o sen kommer han hem på em så då far jag dit =)
 
Bilder på en kräfta o mysHomers vanliga avslappnade stil :D
 

Vaddå ändrade helgplaner det blev... o bröstfixerad katt!

Oj vad min helg blev annorlunda än planerat...
Nåväl, jobbade ju till kl 11 ca idag, var sen o lämnade nycklar till min arbetsledare som de behöver när jag har semester =) haha o hon är ju rolig; hon sa att jag hade gått ner så mkt i vikt att jag såg ut som ett "biaffrabarn".... haha jisses vilken överdrift!! :p Sen var jag iaf o hälsade på min gamla jobbarkompis Karina, alltid lika trevligt. Fick även gå o plocka mig lite jordgubbar i hennes land, våra egna blir uppätna av någon så fort de börjar bli lite röda så nu har vi fixat nät över dem så tjuvarna inte ska kommas åt dem! En enda gubbe har jag fått själv... morr
 
Sen hem o som vanligt hade söta Homer massa kärlek han ville ge matte så efter gos m honom i soffan (o han är nog rätt bröstfixerad kissen för han håller ALLTID tassarna på mina tuttar o "kramar" dem när vi gosar, haha sötkissen) så red jag båda hästarna; med Prisse blev det både lite uteritt o lite dressyr. Men oj vad jag känner att det börjar vara dags att boka nån dressyrlektion för Linda nu, han är så bökig o stretar emot o vill inte riktigt vara med den lille mannen! :p Med Elsa blev det en uteritt... passade på att träna benen; stod i fältsits nästan hela tiden jag travade, rätt jobbigt för benen o spec på Elsa; hon är mkt jobbigare att stå i fältsits på än Prisse, vet inte om d är för att hon har mkt kortare steg eller? :D Iaf, medans jag red ringde M o berättade att han var tvungen stanna kvar i Umeå o jobba hela helgen för att de låg så mkt efter! Vaddå besviken jag blev... vi som skulle åka båt o mysa o dricka vin o mysa o äta jordgubbar o... mysa! :D MEN, då skulle han istället få ledigt hela nästa vecka o det passar ju bra eftersom jag har SEMESTER, så då får vi umgås då istället helt enkelt. Men megabesviken blev jag när han ringde kan jag ju säga, hela helgen blev ju förstörd o som jag längtat...
 
Nåja, inte mkt att göra åt. Då kom jag på att jag istället skulle ringa NRKS (en ridklubb utanför Luleå som anordnar hopptävlingar imorgon) o fråga om jag fick stå där o sälja pannbanden o grejerna som jag gör... det gick alldeles utmärkt sa trevliga Emma som jag pratade med, jag var så välkommen! Shit, helt plötsligt fick jag ju massor att göra... har inte ens nåt lämpligt bord (som ska rymmas i bilen då oxå) så var tvungen fixa ihop nåt special... o så får jag ju verkligen hoppas att det inte regnar o stormar eftersom jag inte har nåt tak över huvudet o grejerna, får lov att fixa nåt mindre partytält till framtiden. Ja sen så vill jag förstås hinna få ihop så många pannband som möjligt oxå, + att många av dem jag har gjort inte är prismärkta. Så, fullt upp här ikväll alltså o jag tvivlar att jag ens kommer gå o lägga mig nåt inatt. Men jag är ju van att inte sova så! :D
 
Så nu ska jag fortsätta pyssla o greja, o så hoppas på världens finväder imorron o mkt köpglada människor i Bensbyn!! =)
 
 

Nette in bed, o helt nöjd m kvällens pass!

Kvällens joggingtur avslutad... phu vad duktig jag är ;) Tog en längre sträcka idag, lite tungt men klarade dagens mål iaf =) Däremot tycker jag att jag känner av foten litegrann igen så efter experttips av kusin borde jag nog vila 2 dagar till nästa pass... =/ Hon skrev just "Ja, nu lyder du!!" haha är nog bäst jag gör det då ;D
 
Gått riktigt bra att jobba, vart rätt fint väder oxå, faktiskt INGET REGN på 2 dagar haha... åh hoppas verkligen på finväder i helgen när vi ska ut m båten!! Jobbade även in det som går av morgondagen så imorgon jobbar jag bara ca 5½ timmar! =) O eftersom jag börjar tidigt så slutar jag vid 11... supernice! =) Kanske jag hittar på några ärenden på det då oxå hehe...
Nu avslutar jag kvällen med lite Homermys i soffan.. ska springa o ta en dusch sen göra en hyfsat tidig kväll =)
 
Var förresten tvungen lägga mig o vila lite efter jobbet då jag haft ännu en natt m väldigt lite sömn... o dagens bilder; jag när jag ska vila (Nette in bed haha)  sötaste lilla Agda när hon vilar (:D) o så brukar jag ju vanligtvis möta djur av olika slag när jag är ute o joggar, men ikväll var det något helt annat jag mötte :D
 
 
 
 
 

Onsdag =)

Gokväll bloggföljare! =) Så då var vi ännu närmare helg o semester.... längtar ihjäl mig tror jag ;)
Efter jobbet... ärenden som vanligt... ;p köpte bl a en badrumsvåg, har faktiskt inte haft nån på många herrans år o har inte haft nån som helst lust att väga mig heller men nu är det ju lixom kul att se vad som händer även på vågen när man börjat röra på sig! :D
 
Ridit båda hästarna, blåste utav 17 idag så ingen av dem var speciellt roliga. Elsa blir ju som värsta sprattelgubben (sprattelgumman) o Prisse var först helt på tårna o tyckte allt var supersuperspännande (o lite farligt) o sen gick han bara på o bökade o ville bara springa enligt hans eget tycke... jag fick ta tag i honom jag vet inte hur många ggr o be honom lyssna. Sen så tyckte jag även att han "småskuttade" svårt att förklara men det var så han gjorde när han fick ont i ryggen tidigare så jag hoppas att det inte är nåt nu att han har ont igen.... vila för honom imorron så får se på fredag hur han beter sig. Hörde ju nämligen att efter att ha fått hovarna verkade för mkt som han fick kan de om man har otur få problem m kotor o rygg. Så det fattas väl bara att han ska få nåt sånt nu oxå... orkar inget mer strul med honom nu... =(
 
Ikväll skulle vi även haft möte på ryttarföreningen men det var så få som tänkte dit så det blev inställt. Men jag hade så mkt att göra ändå så jag grät inte för det... :p Hann bl a göra ett till pannband då...
 
Det brukar förresten vara en söt liten hare här på gården o skutta omkring på morgnarna så idag fotade jag den innan den hann skutta iväg :D
 
Bilder; Jag o hästarna, haren o så tänkte jag ni skulle få se hur trött Homer brukar vara på morgonen när jag stiger upp där strax efter 4... han tycker ju som helst att vi kan sova ett par timmar till, han är lite svårstartad! Haha sötkissen =)
 
 

Nydojjsen invigda, soffa beställd, annonser gjorda...

Phu sådärja då var kvällens joggingtur precis avklarad o nya skorna invigda! Gick lite tungt ikväll men tänkte att jag bara MÅSTE ju orka lite längre än i förrgår så det var peptalk till mig själv för hela slanten! O det gick! ;)
 
Gick bra att jobba fastän tröttmössan var på (ovanligt?), lite ärenden efter jobbet (oxå ovanligt?? :D) for bl a in på Bloms möbler o beställde en soffa =) Hem o käka middag sen var jag tvungen lägga mig o vila ett tag (lite sömn på natten som vanligt). Fixat Blocketannonser osv, kollade Hart of Dixie på tv sen ut o inviga nypjucksen som sagt! Fotat lite mer grejor jag tänkt sälja, som de flesta jag känner inom hästkretsar vet så är jag rätt schabraktokig, har ca 50 st... som jag inte behöver... o många aldrig använda heller. Så nu tänkte jag sälja bort endel av dem oxå =)
Nu blir det hopp i duschen o sen renbädda så kanske jag sover gott inatt :D
 
 
 
 

Nya dojjs, äntligen!

Full upp här somvanligt... Direkt efter jobbet for jag till Luleå o köpte löparskor... råkades komma med en tröja o ett par skitfula shorts oxå :p För ovanlighets skull var jag INTE ens in på Hööks nåt... nu är det mig själv jag ska lägga pengar på ett tag ist för hästarna ;) For förbi Antnäs möbler på hemvägen o kikade vad de hade... hittade förstås en hallbyrå jag ville ha där :p Sen hem o käka o så ut o rida den grå... han var pigg o vaken idag :D Sen en dusch o så har jag gjort klart Chrissans sista pannband denna beställning, ska paketera ihop dem nu så jag kan skicka dem imorgon. Smort in Elsas hoppsadel som jag tänkt sälja + fotat en massa andra grejer jag tänkt sälja.. bl a ett par Ray-Ban solbrillor (nån som vill köpa så hojta till! :D Nya glas på dem eftersom jag klantade mig o tappade ner dem i stengolvet... ) de är ändå för stora till mig så
 
Ja eftersom jag nu måste vila varannan dag så jag inte får ont igen så kunde jag ju inte inviga dojjorna idag, men IMORRON minsann då ska här kutas! Hoppas det är en jäkla fart i dem haha
 
På tal om nåt annat så kunde jag faktiskt SOVA inatt, chock! ;) Däremot kom jag mig förstås i säng alldeles för sent som vanligt så var då bara ännu tröttare än vanligt imorse än jag brukar vara när jag inte kunnat sova... o eftersom jag fortfarande har en del ogjort nu innan jag kommer krypa till kojs så kommer ju klockan bli för mkt ikväll oxå! Nåja som jag brukar säga... man får väl sova i graven...
O imorgon är det redan tisdag så snart är det helg!!! (positivt tänkande av bara den nu...)
 
 

RSS 2.0